• Intake consult:
  Duur ongeveer anderhalf uur 75 euro per consult 
 • Vervolg consult:
  Duur variërend van 45 minuten tot één uur 60 euro per consult 
 • Consult kind:
  Duur ongeveer 45 minuten 50 euro per consult, intake consult duur ongeveer 1 uur 50 euro per consult
 • Telefonisch consult:
  Duur variërend van 15 minuten tot een half uur 25 euro per consult
 • Beeldbellen volledig consult:
  Duur variërend van 45 minuten tot een uur 60 euro per consult

Alle tarieven zijn vrijgesteld van BTW 

Het consult dient bij voorkeur contant te worden afgerekend, er is geen pinautomaat aanwezig.

Een gemaakte afspraak dient tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) te worden afgezegd, anders kunnen de kosten van de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

U ontvangt een factuur, deze kunt u eventueel indienen bij de zorgverzekeraar. De meeste zorgverzekeraars vergoeden natuurgeneeskundige therapie vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij u zorgverzekeraar of dat het geval is.

Overzicht Lijst Vergoedende Zorgverzekeraars en Vergoedingen 2024: vindt u hier.

Voor het waarborgen van de kwaliteit van de natuurgeneeskundige therapie ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG, lidnummer: 22112048. Dit staat voor het "Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze'. De therapeuten die bij het VBAG zijn aangesloten zijn op Hbo-niveau opgeleid. Zij functioneren zelfstandig binnen de gezondheidszorg en staan onder toezicht en controle van het VBAG. Zie de website: www.vbag.nl

vbag

Zij zijn verplicht zich regelmatig te laten bijscholen en zijn ingeschreven bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, Licentie nummer: 206089R).

rbcz 2

Hiermee conformeren zij zich aan het onafhankelijke Klacht- en Tuchtreglement voor de natuurgerichte gezondheidszorg van de TCZ.Indien u een klacht heeft, verwijs ik u door naar deze site: https://www.vbag.nl/

De klachten- en geschillenafhandeling van VBAG loopt conform Wkkgz via Quasir en indien nodig via Geschilleninstantie Zorggeschil.

logo quasir

logo stichting zorggeschil wit achtergrond